Posithiv plattform - en helg för l(h)ivet

Har du nyligen fått din hiv-diagnos eller har du haft den ett tag? Vill du träffa andra i samma situation? Det här är en utbildningshelg för dig i Värmland och västra Sverige. Här får du som lever med hiv möjlighet att komma till en lärorik, intressant och trevlig helg i internatform.

Under helgen lyfter vi, genom föreläsningar och workshops, frågor som rör sexuell hälsa, diskriminering, medicinering och psykosocialt stöd. Du får möjlighet att lyssna och ställa frågor, prata om sex, när-var-hur vill vi berätta, och relationer. Det kommer att finnas mycket tid att träffa och umgås med andra deltagare och dela erfarenheter med varandra.

Helgen inleds på fredagen med middag på hotellet och avslutas söndag eftermiddag. Du behöver inte betala någonting för att delta. Mat ingår, du bor kostnadsfritt i enkelrum och vi betalar resan till och från Karlstad.

Plattformen arrangerar vi samarbete med Posithiva Gruppen och liknande helger genomförs i hela landet.

Var? Hotell Drott, Karlstad.
När? Vi börjar på fredagen 6 december 19.00 med middag och avslutar 8 december vid 15-tiden.

Anmälan görs till http://www.posithivplattform.se

Obs! Begränsat antal platser. Personer boende i regionen och personer som ej deltagit i en plattform tidigare prioriteras. Vill du fråga mer om helgen går det bra att kontakta oss på PG Väst: Joakim Berlin joakim.berlin@pgvast.se 0707-422438 eller 031-143530 

När:
6 december 19:00–8 december 15:00
Var:
Hotell Drott, Karlstad
Publicerad den

Dela