Posithiv plattform

Har du nyligen fått din hivdiagnos eller har du haft den ett tag? Vill du träffa andra i samma situation? Två gånger om året genomför vi en utbildningshelg för dig som lever med hiv.

Posithiv Plattform är en helg för dig som lever med hiv, oavsett kön eller sexualitet. Helgen lyfter, genom föreläsningar och workshops, frågor som rör bland annat sexuell hälsa, utanförskap, medicinering och psykosocialt stöd. Du får möjlighet att prata och ställa frågor om exempelvis hälsa, när-var-hur ska jag berätta och relationer. Det ges mycket tid till att umgås med andra deltagare för att kunna dela erfarenheter och tankar.

Helgen inleds med middag på hotellet på fredagen och avslutas söndag eftermiddag. Posithiv Plattform är kostnadsfri, du bor i enkelrum och resan ingår. Innehållet och föreläsarna varierar något från gång till gång. 

Vi arrangerar två plattformar om året, en i Västra Götaland (på Fars hatt i Kungälv) och en i Värmland. Mejla kontoret@pgvast.se för för information om nästa tillfälle.  Helgen genomförs i samarbete med Posithiva Gruppen.

 
 

Dela